Trouwen

in de geertruidskerk te Geertruidenberg

Boeken jullie dit jaar je huwelijk voor in 2020, 2021, 2022 of .... dan krijg je 30% korting op huurprijs van de kerk tijdens de ceremonie. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. De actie loopt tot 31-12-2020

Een huwelijk in de Geertruidskerk is onvergetelijk. Onder de tonen van de luidklok ‘Maria’ uit 1447 kan het bruidspaar desgewenst over de rode loper de kerk binnentreden. En de huwelijksvoltrekking kan naar keuze in één van de ruimtes plaatsvinden.

Na de ceremonie kunt u in de kerk genieten van een bescheiden toast of een spetterend feest of alles wat daar tussen zit. Eventueel is zelfs een weddingplanner inzetbaar.

Een dag om nooit meer te vergeten

Het fotomoment kan natuurlijk in de kerk (de toren, het koor, de crypte), de tuin (er zijn veel fotogenieke locaties), of op de grootste markt van Nederland van de oudste stad van Holland. Na jullie ja - woord bied de Geertruidskerk schitterende mogelijkheden om jullie receptie of feest voort te zetten op deze unieke locatie. Bijna niets is ons te gek, kom vrijblijvend langs om de Geertruidskerk te bezichtigen en onder het genot van een kopje koffie, thee of fris jullie wensen te bespreken.