Rouwen

Als je na een overlijden een geschikte locatie zoekt om de overledene op gepaste wijze uitgeleide te doen of te herdenken, dan biedt de Geertruidskerk ook die mogelijkheden. Een herdenkingsdienst of -bijeenkomst is altijd mogelijk. Er zijn aparte ruimten te creƫren voor de familie, voor condoleance, voor koffie, lunch of borrel. Wij verzorgen graag de catering voor u en houden rekening met de wensen van de familie. Van cake tot bitterbal, of misschien toch een uitgebreide lunch? Alles is mogelijk en bespreekbaar in de Geertruidskerk.

Met veel zorg en in overleg met u vindt de voorbereiding plaats. De voortgang van het programma, de opstelling, wie de voorganger of spreker(s) moeten zijn, de benodigde apparatuur, de muziek en/of muzikanten, de catering, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Bij overlijden

Bij een overlijden kunt u telefonisch contact opnemen met de volgende telefoonnummers:

0162 - 518473 of bij geen gehoor met 06 - 15454921