[error-SH-searchBar()]
Theater & Concerten

Theater & Concerten

in De Geertruidskerk te Geertruidenberg

De Geertruidskerk kent een verleden met prachtige theatervoorstellingen en concerten. Zo waren er al meerdere malen klassieke muziekconcerten, beroerde Daniël Wayenberg de toetsen van de vleugel, zongen er veel koren, waren er kamerensembles. Professionele theatervoorstellingen zoals "Esther was Joods", "Op Drift", "Peter en de Wolf" en de musical "Jesus Christ Superstar" zijn met veel succes opgevoerd. Maar de Geertruidskerk is ook een prima podium voor bijvoorbeeld schoolmusicals. Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De theater & concertagenda vindt u onder aan deze pagina.

Theater en Concertagenda:

2023

10 september Concert Cappela Breda / Aanvang 16:00 uur / Voor meer info & tickets /Klik hier!

Het programma “la couleur Française” is a cappella met werken van componisten als Diepenbrock, Hindemith, Manneke, Glass en Ravel. Prachtige en uitdagende muziek waarin de liefde voor muziek en de natuur tot uiting komen!

De grote kerkzaal kan zeker 350 personen een zitplaats geven en de crypte van ruim 100m2 biedt 100 personen een zitplaats. Daarnaast is er ruimte om te verkleden, hebben de artiesten een eigen rustruimte en is er voor het publiek een ruime restauratievoorziening om in de pauze onder het genot van een drankje even bij te praten. Uiteraard zijn op verzoek alle podiumwensen uit te voeren. De Geertruidskerk verzorgt graag uw wensen.  Kom rustig eens kijken wat er mogelijk is.

AGENDA 2024

ESTHER WAS JOODS "Muziektheatervoorstellingen" 

Deze dynamische muziektheatervoorstelling vertelt het schrijnende verhaal van de 'Gorcumse Anne Frank' : Esther van Vriesland, een tiener in de Tweede Wereldoorlog, die dankzij haar dagboek nog altijd voortleeft. 

GA MET ONS MEE TERUG DE GESCHIEDENIS IN MET GETALENTEERDE CAST EN PRACHTIGE MUZIEK!

VOOR KAARTEN op 31 mei, 1 juni en 2 juni 2024 KLIK HIER!

Op 31 december 1941 begon de 15-jarige Esther haar dagboek in een schoolschrift. Ze schreef over het dagelijks leven van een kind in oorlogstijd, met alle hoop en wanhoop over school, vriendschappen, ouders en verliefdheden. Maar de dreiging van de oorlog en het toenemende isolement van de joden is pijnlijk voelbaar; Het leven van de familie van Vriesland zal nooit meer hetzelfde zijn... want ESTER WAS JOODS. 


SCRIPT EN REGIE: Mirjam Van den Bogaard, SCRIPT: Marie Louise O'Herne, LIEDTEKSTEN: Peter Blanker, MUZIEK: Izak Boom.

De voorstelling is geschikt vanaf ca. 9 jaar.

VOOR KAARTEN op 31 mei, 1 juni en 2 juni 2024 KLIK HIER!

Indien u interesse heeft om met uw school naar een van de schoolvoorstellingen inclusief lesbrief tussen 27 mei en 31 mei 2024  te komen dan mag u contact opnemen via info@geertruidskerk.nl 
Voorgaande producties:Benieuwd naar de tarieven en
mogelijkheden?

Wil je je plannen een keer met ons doorspreken of de kerk eerst wel eens bezichtigen? Je bent van harte welkom. Maak een afspraak en samen kunnen we met u bekijken wat we voor u kunnen doen.

Neem contact op
of maak een afspraak

Maak afspraak
Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op