Theater & Concerten

De Geertruidskerk kent een verleden met prachtige theatervoorstellingen en concerten. Zo waren er al meerdere malen klassieke muziekconcerten, beroerde DaniĆ«l Wayenberg de toetsen van onze vleugel, zongen er veel koren, waren er kamerensembles. Professionele theatervoorstellingen zoals "Esther was Joods", "Op Drift", "Peter en de Wolf" en de musical "Jesus Christ Superstar" zijn met veel succes opgevoerd. Maar de Geertruidskerk is ook een prima podium voor bijvoorbeeld schoolmusicals. Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De theater & concertagenda vindt u onder aan deze pagina.

Theater en Concertagenda:

2022

29 oktober Piano koffieconcert Morice Corstanje / Aanvang 14:00 uur / voor meer info & tickets Klik hier!

12 november Los del Bosque / Aanvang 20:00 uur / Voor meer info & tickets Klik hier!

13 november Koorgroep Oosterhout Voor meer info Klik hier!

19 & 20 november Theater Hoppen Voor meer info volg de FBpagina van Toneelgroep Het Tweede Bedrijf

11 december Kerstconcert Brabants Kamerkoor Voor meer info & tickets Klik hier!

16 december Kerstconcert Collegium Altena / Aanvang 20:00 uur / Voor info & tickets Klik hier!

18 december Kerstconcert Bergse Muze / Aanvang 14:00 / Toegang is gratis, collecte t.b.v. behoud  Geertruidskerk

22 december Kerstconcert Nie-ko / Aanvang 19:00 uur / Toegang is gratis, voor meer info Klik hier!

25 maart Concert the Klezmer Society Voor kaarten en info Klik hier!

De grote kerkzaal kan zeker 500 personen een zitplaats geven en de crypte van ruim 100m2 biedt 125 personen een zitplaats. Daarnaast is er ruimte om te verkleden, hebben de artiesten een eigen rustruimte en is er voor het publiek een ruime restauratievoorziening. In samenspraak met de horeca in de omgeving zijn comfortabele arrangementen te verzorgen. Uiteraard zijn op verzoek alle podiumwensen uit te voeren, net zoals video- en audio-ondersteuning, beveiliging, BHV, catering en wat dies meer zij.

De Geertruidskerk verzorgt uw wensen. Van kaartcontrole of badgeverstrekking tot publiekscatering en beveiliging. Van EHBO tot hostess. Kom rustig eens kijken wat er mogelijk is.