Steun ons in de coronacrisis

Doneer i.v.m. coronacrisis

Ook Stichting Behoud Geertruidskerk wordt hard getroffen door de gevolgen van het coronavirus. Grote evenementen gaan niet door. De stichting is in exploitatie en voor het onderhoud van het rijksmonument afhankelijk van deze  evenementen. Wil jij ons eenmalig helpen door een donatie te doen? Iedere bijdrage is welkom!

Maak de gift over naar Stichting Behoud Geertruidskerk, IBAN: NL76RABO0321707044 Wij hebben de ANBI-status.

DONEREN

Stichting Behoud Geertruidskerk heeft de ANBI-status. Om als culturele ANBI aangemerkt te worden moet de instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een belastingvoordeel, opgenomen in de Geefwet.

Wil je ons jaarlijks ondersteunen dan kun je ook vriend(in) worden.

Meld je nu aan als vriend van de Geertruidskerk. De Stichting Behoud Geertruidskerk is door de overheid aangemerkt als culturele ANBI. Uw bijdrage is daardoor, onder bepaalde voorwaarden, voor 125% fiscaal aftrekbaar. Meer informatie vind je hier. wordt vriend(in)