OPEN CALL

In de nacht van 18 en 19 november 1421 vond de Sint-Elisabethsvloed plaats. ‘Op Drift’ plaatst deze watersnoodramp van 600 jaar geleden in een nieuw en eigentijds licht. De Geertruidskerk in het pittoreske Geertruidenberg vormt het decor voor een unieke bezoekerservaring over verleden, heden en toekomst, over de kracht van water en de omgang van de mens met de aarde.

Voor een klein onderdeel van dit grotere geheel zijn we op zoek naar de creatieve blik van anderen. Wat heb jij met water? Van jong tot oud, van beginnend tot ervaren: iedereen die een eigen visie heeft op één van de drie thema’s: water is onschuld, water is vernietiging, water is leven, is welkom om mee te doen. Schilder, teken, schrijf, fotografeer, film of vorm anderszins je eigen beeld. Water neemt vele vormen aan, en wat doen we bij overvloed of juist een gebrek eraan. We zijn benieuwd naar jouw kijk! Alle ingezonden werken zullen gedeeld worden via social media. Een selectie zal bijna een jaar lang te zien in de Geertruidskerk. Inzenden is mogelijk t/m vrijdag 29 oktober 2021.

Klik hier voor de voorwaarden!

Meer informatie over de tentoonstelling "Op Drift" je aan door HIER TE KLIKKEN.