Concerten

De Geertruidskerk kent een verleden met prachtige concerten. Zo waren er al meerdere malen klassieke muziekconcerten, beroerde Daniƫl Wayenberg de toetsen van onze vleugel, zongen er veel koren, waren er kamerensembles en kon zelfs de musical Jesus Christ Superstar met veel succes worden opgevoerd.

De crypte van ruim 100m2 biedt plaats aan 125 personen en de kerk kan zeker 800 personen een zitplaats geven. Daarnaast is er ruimte om te verkleden, hebben de artiesten een eigen rustruimte en is er voor het publiek een ruime restauratievoorziening. In samenspraak met de horeca in de omgeving zijn comfortabele arrangementen te verzorgen. Uiteraard zijn alle podiumwensen uit te voeren, is er video- en audio-ondersteuning, beveiliging, BHV, catering en wat dies meer zij.

De Geertruidskerk verzorgt uw wensen. Van kaartcontrole of badgeverstrekking tot publiekscatering en beveiliging. Van EHBO tot hostess. Kom rustig eens kijken wat er mogelijk is.