[error-SH-searchBar()]
Concert Shura Lipovsky

Concert Shura Lipovsky

5 september 2020

Binnenkort treft u op deze pagina meer informatie over m.b.t. het concert van Shura Lipovsky. Ook kunt u dan via deze pagina uw toegangskaarten bestellen.

Shura Lipovsky (Amsterdam) is één van de belangrijkste en beste vertolkers van het Jiddische lied en treedt al jarenlang wereldwijd op. Voor haar vertolking van het Jiddische lied en met name voor haar zelf geschreven Jiddische liederen ontving Shura Lipovsky, als eerste Europese kandidaat, in December 2017 in New York, de ACDY Award 2017. (Deze prijs bestaat sinds 2012 ter nagedachtenis aan de Amerikaanse zangeres en pionier van het Jiddische lied, Adrienne Cooper). 

 

In Nederland was Shura Lipovsky o.a. te horen in het Amsterdams Concertgebouw,  het Utrechtse Vredenburg, het Muziekcentrum in Enschede, Diligentia in Den Haag. Deze optredens waren vaak op uitnodiging van genoemde-  en andere concertzalen. Daarbuiten trad zij o.a. op in  de Carnegie Hall in New York, de herdenking van de opstand van het Ghetto in Warschau, op het kleztival in Sao Paulo, het klezmer festival te Lviv ( Oekraïne) en de Philharmonie Luxemburg.

Hoewel woonachtig in Nederland, is zij de laatste jaren voornamelijk in het buitenland werkzaam geweest.

Benieuwd naar de tarieven en
mogelijkheden?

Wil je je plannen een keer met ons doorspreken of de kerk eerst wel eens bezichtigen? Je bent van harte welkom. Maak een afspraak en samen kunnen we met u bekijken wat we voor u kunnen doen.

Neem contact op
of maak een afspraak

Maak afspraak
Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op